Palime voor ondernemers

Meer halen uit financiele administraties en effectiever boekhouden

Herman Costerstraat 435
2571 PR Den Haag
Een uitnodiging voor een gesprek

Wij nodigen u uit om eens te komen praten. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een bezoek afleggen aan uw bedrijf. Dagelijks spreken wij vele ondernemers die wij te woord staan over ontwikkelingen in de financiele markt. Het is als ondernemer niet eenvoudig om de bedrijfsvoering accuraat en effectief te houden. In het gesprek vertellen wij u graag over de actualiteiten in de markt. Actualiteiten die u wellicht al direct door kunt voeren in uw bedrijfsvoering. In het gesprek kunt u ook eventuele actuele problemen voorleggen. Het gesprek kost u als ondernemer niets. Een kwestie van elkaars bedrijven verkennen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Klik gewoon eens op de Contact-button en bel ons een op of stuur een mail met uw gegevens. 

Direct contact

Financieel adviseur

Ons kantoor treedt voor vele ondernemers op als onafhankelijk financieel adviseur. Dit betekent dat wij ue financiele organisatie in beeld brengen en u rapporteren over de postitieve en minder positieve kanten van uw financiele organisatie. Onze sterke kant is dat wij direct praktische oplossingen hebben om uw financiele organisatie te optimaliseren. Wij richten ons met name op de processen binnen uw bedrijf die bepalend zijn voor een gezond bedrijf. Wij monitoren uw salesorganisatie en de directe relatie met uw financiele organisatie. Onze oplossingen zullen direct leiden tot een groter netwerk, meer potentiele opdrachtgevers en een effectievere werkwijze in offerte- en facturatieprocessen. Kortom: Niet alleen de financiele huishouding wordt bekeken, maar er worden direct oplossingen aan gekoppeld. 

Download brochure

Boekhouding en administratie

Palime neemt uw gehele boekhouding en financiele administratie uit handen. Zowel voor de kleine ondernemer als voor grote ondernemers, van eenmanszaken tot vennootschappen. Als administratiekantoor zorgen wij er namelijk voor dat uw boekhouding en administratie u niet alleen tijd bespaard, maar zorgen er ook voor dat uw boekhouding en administratie geen last meer is. In de praktijk merken wij bijvoorbeeld dat bij nieuwe clienten niet alle fiscale voordelen worden benut. Door onze werkwijze zullen wij uw bedrijfsadministratie geheel op maat behandelen. Zo wordt uw boekhouding en administratie leuk om te bespreken.  

Een gratis adviesgesprek om meer uit uw boekhouding en administratie te halen. 

Gratis advies

Bedrijfsorganisatie verbeteren

Op basis van onze zeer uitgebreide ervaringen met MKB-ondernemers, zeer commerciele bedrijven en non-profitorganisaties kunnen wij u een zeer gedegen advies geven over het verbeteren van uw bedrijfsorganisatie en bedrijfsvoering. Onze specialist zal zorgen voor een advies over hoe u kortere en effectieve lijnen binnen uw bedrijf kunt creeeren. Dit bespreken wij niet alleen met u als ondernemer, maar ook eventuele medewerkers en netwerkpartners worden hierin meegenomen.

Wij hanteren altijd een zeer eenvoudige vraag, namelijk wat vindt u er eigenlijk zelf van hoe de bedrijfsvoering binnen uw bedrijf gaat? En vinden uw medewerkers en netwerkpartners dat ook? Samen met u brengen wij dit in beeld.