Palime bedrijfsprofiel

Ervaren dienstverleners met een zeer uitgebreid netwerk wereldwijd

Herman Costerstraat 435
2571 PR Den Haag
Over Palime

Ons kantoor is echt een familiebedrijf. De naam Palime is gekozen vanwege de internationale ervaringen binnen ons kantoor. Zo hebben wij goede herinneringen aan onze dienstverlening in Afrika. De naam Palime is dan ook een plaats in het prachtige Afrika. Een kantoor dus met een internationaal verleden. De kennis die wij hebben opgedaan in de internationale dienstverlening brengen wij nog dagelijks in de praktijk. Een mooie ervaring die wij graag met u delen in een gesprek. 

Direct contact

Werkwijze

Persoonlijk. Mens tot mens. Dat is wel waar Palime voor staat. Wij houden goed contact met onze bestaande clienten. Financiele begeleiding en een advies over de bedrijfsvoering zijn zaken die wij in persoon en in alle rust met bestaande en nieuwe clienten bespreken. Wij leveren maatwerk en verdiepen ons in de bedrijven van onze clienten. Pro-actief, dat is wel het juiste woord wat staat voor onze werkwijze. In een eerste kennismaking zal u onze pro-actieve houding al opmerken. 

Download brochure

Vrijblijvend 1e adviesgesprek

Regelmatig ontvangen wij nieuwe clienten die bij hun bestaande financieel of organisatorisch adviseur niet het persoonlijke contact hebben ervaren. Wij nodigen u uit om gewoon eens contact met ons op te nemen. U zult merken dat wij anders werken dan onze collega's in de branche. U bent niet alleen welkom voor complexe vraagstukken, maar juist ook deeenvoudige vraagstukken kunt u aan ons voorleggen. De oplossing is vaak simpeler dan het probleem zelf.

Naast financieel en organisatorisch advies nemen we u ook graag de zorg over de boekhouding en administratie uit handen. Zo weet u ten alle tijde zeker dat er met zorg en beleid wordt gekeken naar uw cijfers en u naar aanleiding daarvan advies op maat kunt verwachten.

Gratis advies

Puntsgewijs
Palime houdt van een pragmatische en doelgerichte aanpak. Met meer minder doen is ons uitgangspunt! Bij de analyse van financiele of voor bedrijfsvoering complexe problemen of doelstellingen hanteren wij altijd de volgende werkwijze:
 
  • Inventariserend ( kennismaking) gesprek
  • Gesprekken voeren met alle afdelingen
  • Observeren en anticiperen binnen de informele atmosfeer
  • Op basis van punt 1 en 2 wordt er een flowchart van de samenhang ontwikkeld en een adviesrapport.
  • Begeleiding van het implementatie proces
  • Resultaten meten